Over ons

Op 6 april 2013 is Jorikx Bikes van start gegaan. Neeroeteren behoort tot de mooiste fietsstreek van ons Belgenlandje. En bij een mooie fietsstreek hoort natuurlijk ook een goede fietsenmaker. 

Jorikx Bikes BVBA is gelegen in het hartje van Neeroeteren, op "De Corner". Deze ideale ligging, pal in het centrum en op het fietsroutenetwerk, is voor Jo een geweldige opportuniteit om zijn droom waar te maken.

De persoonlijke ervaring van Jo als wielrenner en zijn tienjarige werkervaring in de fietsensector behoren tot de sterkste troeven Jorikx Bikes BVBA. Jo houdt zijn kennis up to date aan de hand van jaarlijkse bijscholingen. En is specialist in het maken van Elektrische fietsen. Ook mountainbike en race fietsen behoren tot zijn vakkennis.

Het cliënteel bestaat zowel uit jongeren, volwassenen en ouderen. Iedereen kan bij Jorikx Bikes terecht: van kinder- en stadsfietsen tot elektrische fietsen en van race tot MTB. Voor elk wat wils!

Jorikx Bikes BVBA is dealer van topmerken zoals Sparta, Koga, Gazelle, Scott, Cube, Isaac

Daarnaast kunnen jullie bij Jorikx Bikes terecht voor onderhoud en herstellingen van ALLE fietsen. Fietsonderdelen, voeding, schoenen en kledij behoren tevens tot het assortiment. Jo staat garant voor deskundig advies.

Heeft u nog vragen? Laat ons weten contact.

jorikx bikes BVBA

Rotemerlaan 35
NEEROETEREN
3680
089/25.48.04 jorikxbikes@telenet.be
Mogelijk gemaakt door Webnode